Coachande ledarskap

Start Ledarskap Kurser Foretag Bok

Chefskommunikation

Utvecklas som kommunikatör.

Presentera

Lär dig hålla professionella, intressanta och engagerande presentationer i yrkeslivet. Tala så att människor lyssnar, känner intresse och kommer ihåg.

Grupputveckling

Grupputveckling i arbetslivet.

Coacha människor med framgång 

Engagerade medarbetare är en viktig förutsättning för att skapa framgångsrika arbetslag och företag. Bra ledarskap leder till större engagemang. Ledare med förmågan att se talanger, möjligheter och utveckla medarbetarnas drivkrafter är värdefulla ledare.

Framgångsrika företag byggs med hjälp av bra ledare och bra medarbetare. I de flesta verksamheter är personalkostnaderna en av de absolut största kostnadsposterna. I många verksamheter är det den största kostnadsposten. Vad är då det ekonomiska värdet av motiverade och engagerade medarbetare?


Arbetar du som chef, arbetsledare, projektledare, företagsledare eller entreprenör och vill utvecklas i ditt ledarskap? Vill du lära dig mer om att coacha människor med framgång? Vill du vara en person som i ditt ledarskap för människor framåt i sin egen utveckling, för att även utveckla arbetslaget och organisationen. Vill du vara en coachande ledare som får människor att må bra, att växa, att våga testa nya saker, att vilja bidra mer i sitt arbete och känna större glädje, engagemang och delaktighet i sitt jobb? Det finns både personliga och ekonomiska vinster för en arbetsgivare att hämta genom att utveckla sitt ledarskap och stärka sin förmåga att coacha människor mot utveckling och framgång.

Nyhetsflöde

Kurser inom ledarskap

Chefsutveckling

Finslipa ditt ledarskap och chefskap.
Konkreta utbildningar som ger resultat

 

Coacha dina medarbetare

Tips för ledare och chefer som vill bli skickligare på att coacha sina medarbetare på jobbet.

 

Ledarskap utbildning

Ledarskap som utvecklar

Utveckla ditt ledarskap. Skapa en effektiv och tydlig kommunikation för dig själv, dina medarbetare och din omgivning.

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Leda och utveckla